Chuck
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2012. Nov. 20.
Karakterlap FV: (10000/28000) Család: Difo
| Tárgy: Chuck Kedd Nov. 20, 2012 5:28 am | |
| Név: Chuck Nem: Férfi Életkor: 21 Születési hely: U.S.A: New York City Láng : Eső Kinézet: Kék haja tarkója közepéig ér és mindig kócos, szemei teljesen feketék a betegség miatt, ami születésétől fogva van neki, szájából mindig kilóg, egy száll cigaretta. Egy fekete kapucnis pulcsi van rajta minta nélkül, négy zsebbel, egy hosszú farmer, aminek szára rá van húzva a fekete tornacipőjére. Nem igazán izmos és nem is nevezhető nagydarabnak, mindig görnyedve jár zsebre tett kézzel. Két felső metszőfoga hiányzik egy bunyó miatt és a többi pedig vagy sárga a cigi miatt vagy szuvas a sok egészségtelen kajától. Gyűrűjét a jobb kis úján hordja. Jellem: Mindenkinek adja a keménylegényt és a magányos farkast, de ha valakiben megbízik azért életét is áldozná. Ritkán viselkedik kedvesen, nagy szája miatt gyakran bajba kerül, de valahogy mindig megússza a komolyabb sérüléseket, mindenkivel bunkó, hogy elrejtse a félelmét a világtól. Bátran száll harcba az erősebb ellenséggel és nem igazán hatja meg, ha őt helyben hagyják, viszont ha valaki egy barátjával kötekedik, azt nem tűri. Ritkán hanyagolja a trágár szavak használatát, de a kedvenc káromkodása: a faszomat. Élete egyetlen célja valahová tartozni ahol jól érzi magát. Midig úgy érzi, hogy életének nincs értelme és ezt gyakran hangoztatja olyan formákban, hogy: haszontalon vagyok, megölhetsz akkor se lesz más, stb.… Életére szenvedésként tekint, de egy ígéret miatt nem lesz soha öngyilkos és mindig próbál küzdeni. Mivel családja sose volt nehezen lehet elnyerni a bizalmát és sokan le is nézik miatta. Mindig higgadt és erősen a leszarom, és inkább felhúzlak, stílust képviseli. Felszerelés : A ruhája, egy doboz cigi, egy doboz a kedvenc üdítőjéből.
Előtörténet :
- Apám? - kérdezek vissza és az arcom gúnyos mosolyra húzódik – Biztos egy részeges köcsög aki, azt hiszi, hogy megkúr egy ribit és után leszarja. - mondom Tednek az egyetlen embernek, akiben megbízok. (Ted egy csöves, aki a Brooklyn híd alatt lakik és pillanatnyilag a legjobb spanom. Ted kb. Száznyolcvan centi magas büdös és koszos szakálla fedi az arcát, ami mellesleg össze van nőve a hajával, egy világosbarna ballonkabát van rajta és egy újatlan kesztyű, lábán pedig egy lyukas bakancs van. Eléggé jó fej ezért lógok vele, de mindig valami hülye gyűrűt szorongat és az néha egy fura kéklángot bocsájt ki.) Ő egy szakadt fotelben ül a sátra mellett az én pedig egy szintén szakadt kanapén, ami vele szembe van, közöttünk egy kis tábortűz helye van, amin a kaját szoktuk ehetőre csinálni nem pedig elrágcsálni a nyers szart. - Értem és anyád? - kérdezi komoly hangon, ami rohadtul nem volt tőle megszokott. - Anyám gondolom egy báli ribanc, aki szeret óvszer nélkül kúrni és a kölykét az utcán hagyni, megdögleni. - magyarázom egy gúnyos mosollyal az arcomon. - Érdekel még valami? - kérdezem unott hangon. - Ennyi elég ebből a szarságból kösz. Szerzünk kaját? - mondja, Ted majd feláll és kezét nyújtja, hogy felhúzzon. - Nekem nyolc… - ragadom meg a kezét és ő pedig felránt. Elindultunk fel a lépcsőn az egyik közeli piacra szerezni valami kaját. - Na, akkor a szokásos oké? - súgja nekem és mutat, rá a legkedveltebb bódéra mivel kurvára könnyen ki lehet rabolni. A tervünk, az hogy ő, mint szegény öreg csöves elsétál a bódé előtt és elesik, majd úgy tesz mintha eltört volna a lába, a bódé tulaja egy jószívű fasz és rá is harap, a csalira odasiet felsegíteni. Minden egyes alkalommal, ameddig a tulaj Ted-el szarakodik, én besurranok, a bódéhoz lenyúlom a zsét és a bent lévő kaját, mikor végzek, egy füttyel jelzem, hogy jöhet a spuri. - Oké. De nehogy elbaszd! - mondom neki nevetve, mert ezzel a módszerrel már évek óta húzzuk le ezt a faszkalapot. Ted el is indult elér a bódéhoz és elesik, a faszi kijön úgy, mint máskor én pedig oda sunnyogok a bódéhoz, de akkor egy lövés hallatszik, felkapom a fejem és látom, hogy a faszi mellbe lőtte Ted-et és Ted a földön fekszik. - A jó kurva anyádat. - szaladok oda és verem pofán a köcsög bódést, aki a kezében szorongatja a pisztolyt és erre ő elesik és elejti a pisztolyt – Mi a faszért lőtted le te geci? - üvöltök rá. - Így talán megtanuljátok, hogy ne baszakodjatok velem. - magyarázza a faszi. - Megtanulja a kurva anyád! - rúgom pofán, amitől látszólag el is ájul, ráköpök egyet és odaszaladok Tedhez. - Bassza meg Ted jól vagy? - kérdezem miközben a könnyeimmel küszködök, látszólag életben van, de elsápadt és ömlik a vér a mellkasából. Széthúzom a kabátját és látom, hogy pont nem a szívébe lőtt, hanem a tüdejébe. - Kölyök jól figyelj! Neked adom egyetlen vagyonom ezt a gyűrűt! - nyomja a kezembe a legféltettebb kincsét – Ha eléggé erős az akaratod meg tudod gyújtani rajta azt a lángot, amit én is, amikor először találkoztunk akkor nem éntőlem gyulladt fel a gyűrű, hanem tőled. - mondja és lepereg a szemem előtt az egész jelenet, Öt éves voltam és a Brooklyn hídról készültem levetni magam, mivel úgy éreztem, hogy nincs értelme az életemnek, háttal ledőltem a hídról és vártam, hogy szétloccsanjak a betonon, de nem ez történt, egyszer csak abbamaradt a zuhanás és éreztem, ahogy valaki a karjaiban tart, Ted volt az. - Kölyök sose add fel a reményt! Most itt voltam, de legközelebb nem leszek, tehát soha többé ne csinálj ilyet. - mosolygott rám és a kis kezemmel megfogtam a gyűrűjét, ami hirtelen fellángolt kéken és furcsa, de teljesen megnyugodtam. - Rendben van bácsi. - mosolyodtam el, ahogy egy gyermek mosolyog a hősére, valóban ő volt az én hősöm, de ez egy pillanat alatt elillant, ott térdeltem mellette a hideg aszfalton és alattunk egyre nagyobb lett a vértócsa. - Heh, mindig is szerettem volna látni, ahogy felnősz, látni, hogy miért kaptalak el akkor. - nevet és közben kibuggyan a vér az ajkából. - Kussolsz! - szólok rá könnyel teli szemmel – Nem hagyhatsz itt! Ehhez a melóhoz ketten kellünk! Mindig is ketten voltunk! Mi a túlélők! Nehogy már egy kurva golyó vessen véget az életednek! - mondom, miközben látom, ahogy elmosolyodik és kezd eltűnni a fény a szeméből. - Légy jó. - mondja, majd becsukja a szemét és örökre elalszik. - Ez az egész a te hibád! - rángatom fel a bódés faszit, aki közben magához tért. - Az enyém? Ti vertetek át. - kiabálja, és közben bever egyet, amitől hanyatt vágódok és érzem a vér ízét a számban. - Mi a fasz? - valami iszonyatos fájdalmat érzek, a számban a hátamon végig szalad a hideg és ömlik a pofámból a vér, meglepődve nézem, hogy a földön hever két fogam. Felállok és elindulok a faszi felé most már gyilkolási szándékkal, de akkor meghallom a szirénákat és inkább hagyom a fenébe. Beszaladok az egyik közeli sikátorba és elbújok a legközelebbi kuka mögé és nézem, ahogy a rendőrök megjönnek és letartóztatják a bódés faszit. ~ Megérdemled köcsög. ~ gondolom magamba. A rendőrök előveszik a telefonjukat és hívják a mentőket, mikor megérkezik a mentő odasietek, ahogy tudok, elborzadva látom, hogy meg se próbálnak segíteni rajta csak, belebasszák egy fekete zsákba és beteszik a mentő hátuljába. Hát ez volna az a momentum, ami gyökerestül megváltoztatta az életem, még csak Tízen négy voltam, amikor ez történt. Tudom durva, de ez van. Nem mindig van Happy End… Huszonegy vagyok. Hét éve az utcán egyedül, eddig legalább itt volt nekem Ted. A gyűrűből elő tudtam hívni a fura kéklángot és rájöttem, hogy képes vagyok vele lelassítani dolgokat vagy éppen megnyugtatni. Éppen egy helyi banda vezérét akarok lehúzni. - Na, most szépen ideadjátok nekem a lé-t és nem lesz baj. - mondom a helyi banda vezérének, aki éppen most akasztott egy nagy fogást, kirabolt egy turista buszt és egy sikátorban nézünk farkasszemet azért a jó kis lé-ért. - Mert ha nem mi lesz? Chucky. - mondja gúnyosan és elővesz egy pisztolyt és rám fogja. Belenyúlok a zsebembe és előveszek egy cigit, beveszem a számba és meggyújtom. - Ne mozdulj, különben lövök! - mondja remegő hanggal és látom, ahogy remeg a kezében a fegyver. - Nyugi. Ne kapkodjunk el semmit. - mosolygok rá és beleszívok egyet a cigibe és kifújom a füstöt. - Dobd el a cigit vagy lövök! - fenyeget, de most már látom a szemében a komolyságot. ~ Győzni akarok! ~ mondom magamba miközbe becsukom a szemem és érzem, ahogy meggyullad az akaratom lángja a gyűrűmön. Megfogom a cigit és átitatom a lánggal, majd beleszívok egy jó mélyet. - Lőj csak! - bátorítom mosolyogva és kifújom a füstöt magam elé. A füst kéken izzik és a hallom, ahogyan durran a pisztoly, és azt is, hogy miként lassul le a lövedék a füstben, amit kifújtam. Odébb lépek eggyel jobbra. Hallom, ahogy a fülem mellet elsüvít a golyó és magabiztosan elmosolyodom. - Na, meg tudunk egyezni, vagy mi lesz? - nézek rá egy gúnyos mosollyal megfűszerezve. - Jól van tiéd a zseton! - hajtja le a fejét és eldobja a fegyverét, de ekkor elered az eső és egy fekete Mercedes a sikátor egyetlen kijárata elé, kiszáll belőle egy fekete öltönyös fickó és lassan odasétál hozzánk, majd mikor ideér, megáll és végigmér mindkettőnket. ( A fickó magas és jóvágású volt, eléggé elegáns és márkás öltöny volt rajta, kicsi előkelő bajusza volt és egy szemüveg, ami nagyon buzisan állt neki, de mégis okosnak nézett ki tőle.) - Melyikkőtök Chuck? - kérdezi nagyon komoly hangnemben, amitől egy gúnyos mosoly szökik az arcomra. - Attól függ, ki kérdezi. - mondom, és egy mélyet szippantok, a cigimből majd kifújom az ég felé. - Eléggé fontos személy ahhoz, hogy el tudjon tüntetni olyan kis halakat, mint te. - néz rám fenyegetően. - Szolgálatodra. - hajolok, meg miközben kuncogok, és gúnyos mosollyal felnézek – Mi kellene? - kérdezem nevetgélve - Te kis pimasz. - húzza össze a szemét – Gyere velem és megtudod. - megfordul és elindul a kocsihoz és int, hogy kövessem, én pedig mivel úgysincs jobb dolgom ezért követem, de egy pillanatra visszanézek. - A pénzem azért tedd félre. - kuncogok és eldobom, a cigi csikket beszállok a kocsiba és meglepően kényelmes az ülés. Most ülök életemben először autóban ezért nekem még minden új. - Na, pontosan, hova is megyünk? - kérdezem, az öltönyös fickót miközben végighúzom az ujjam a világos bőrülésen. - Olaszországba. - mondja higgadtan. - Mi mondtál? - kérdezem meglepődve – Olaszba? Mi a fasznak? - kérdezem megdöbbenve. - A maffia háború miatt. Embergyűjtés van. Minden embert a magunk oldalára kell állítanunk. Mi vagyunk a Difo Familia! - magyarázza, de eddig meg se fordult a fejemben, hogy valaha is a maffia fel fog keresni. - Oké eddig vágom. De hogy jövök a képbe én? - kérdezem meglepődve. - A gyűrűd és a lángod miatt. - mondja a legnagyobb meglepetésemre, mivel ezt eddig csak a New York-i Bandák tudták – Csak a maffia tagok tudták használni ezeket a ritka lángokat, legalábbis eddig… - magyarázza, de én ettől teljesen leblokkolok, ezek szerint Ted maffia tag-volt, vagy azt is lopta valahonnan? - Hé, nem hallottál esetleg egy bizonyos Tedről? - kérdezem gyanakvóan. - Ted? Nem miért? - mondja határozottan. – Várj csak, ha Tedet nem is, de Lassú Teddy az már ismerősebb. Teddy a családunkhoz tartozott, de Tíz éve eltűnt és állítólag itt látták utoljára. - magyarázza és akkor már meg is van a válasz a gyűrűkérdésre. - Nem ez volt a gyűrűje? - mutatatom a gyűrűt. - Azt hiszem, de nem vagyok benne biztos. - mondja, majd hátranéz a sofőr. - Uram megérkeztünk a reptérre. - szól a sofőr. - Köszönöm. Nos, kölyök akkor, hogy döntesz? Velünk tartasz és a maffia tagja leszel vagy folytatod a csöves létet és várod a csendes halált. - mondja a faszi. ~ A maffia tagja? Ennél jobb ajánlat úgyse adódik az életben. ~ gondolom magamban. - Csatlakozok a maffiátokhoz, egy feltétellel! - mondom és látom a fickó szemén, hogy ne mondjak semmi faszságot, mert abban a pillanatban torkon lő – Megteszek mindent amit mondtok de szabadon mászkálhatok bárhol rendben? - mondom és elejtek egy gúnyos mosolyt. - Rendben kölyök. Bár előre szólok, hogy innentől kicsit más lesz az életed, de arra majd magadtól is rájössz. - mondja, majd kiszállunk a kocsiból és felszállunk a fickó magángépére és elindulunk Olaszországba.
Fegyver pályázat:
Neve: Malboro Típusa: Cigaretta Kinézete: Egy átlagos cigaretta csak a füstszűrőnek kék a színe. Speciális képessége/képességei:
Név: Fumo di Calma/ Smoke of Peace / A béke füstje FV: ? Leírás: Chuck esőlánggal átitatja a cigarettát és mikor beleszív sokkal nyugodtabb lesz és mikor kifújja a füst a megszokott szürkés színtől eltérően ez kék füstöt produkál, ha Chuck maga elé fújja a füstöt akkor az azon áthaladó tárgyak/személyek lelassulnak (szinttől függően mennyire).
Név: La forza del calcio/ The Power of Stub/ A csikk ereje FV: ? Leírás: Chuck miközben fogja a csikket és az ellenfeléhez érinti akkor képes ’’ felrobbantani’’ a csikken lévő lángot ezzel le lassítja az ellenfelét és egyben meg is nyugtatja.
A hozzászólást Chuck összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 22, 2012 11:38 am-kor. | |
|
Tsuna Admin
Hozzászólások száma : 165 Join date : 2012. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Chuck Szer. Nov. 21, 2012 7:01 am | |
| Sajnálom Chuck, de az előtörténetedet el kell utasítanom. Először is, a második képesség nem stimmel, az eső láng robbantása nem sebez, csak és kizárólag lassít illetve nyugtat. Emellett kérlek olvasd át amit írtál, elég csúnya hibák vannak benne, mint pl.: Hát ez volna az a momentum, ami gyökerestül megváltoztatta az életem, még csak [color=DodgerBlue][color=MediumTurquoise] voltam, amikor ez történt. Tudom durva, de ez van. Nem mindig van Happy End… [color=aqua][color=DodgerBlue] vagyok. Kérlek javítsd az ilyeneket... addig sajnos elutasítanom.
A hozzászólást Tsuna összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 23, 2012 2:17 pm-kor. | |
|