Karim
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2012. Oct. 10.
Karakterlap FV: (14505/28000) Család: Difo
| Tárgy: Karim Alakazhmir Vas. Dec. 02, 2012 3:54 am | |
| Képesség: Repeater FV: Ár: Leírás: Ehhez Tempesta percorso összetett alakja kell. Karim gyors egymásutánban három viharláng-golyót lő ki az egyik végéből. A golyók nem robbannak fel, de a célpontnak van esélye hogy meggyullad, és ezáltal folyamatosan sebzést okoz egy darabig. Emellett nyilván sebez is becsapódáskor.
Képesség: Double shot FV: Ár: Leírás: Ehhez Tempesta percorso összetett alakja kell. Karim a bot mindkét végéből egy egy golyót lő ki, amik becsapódáskor nem robbannak fel, de a célpontnak van esélye hogy meggyullad, és ezáltal folyamatosan sebzést okoz egy darabig. Emellett nyilván sebez is becsapódáskor.
Képesség: Tűzköpés FV: Ár: Leírás: Ez nem fegyverrel való képesség, hanem egy egyszerű tűztáncos mozdulat leutánozása. Ehhez annyi kell, hogy Karim egy adag gyúlékony folyadékkal tölti meg a száját, majd amikor kiköpi akkor a gyűrűjével vagy a fáklyáival meggyújtja. Alapból normál lánggal csinálja a cirkuszban, de harc esetén vihar lánggal gyújtja meg a folyadékot.
| |
|
Enma Kozato Admin
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2012. Aug. 22.
| Tárgy: Re: Karim Alakazhmir Szer. Dec. 05, 2012 9:48 am | |
| Szerintem a Double Shot nem kell neked, elég a Repeater Így legalább több esély van az ellenfél felgyújtására. Ha nem baj, akkor kicsit a leírás változik, hogy tényleg legyen értelme annak, hogy a Double Shot ne kelljen. Lásd milyen jó fiú vagyok, én spórolok a te pénzeddel. Na tehát: Képesség: Repeater FV: 90.000 Ár: 340.000 yen Leírás: Ehhez Tempesta percorso összetett alakja kell. Karim gyors egymásutánban akár két-két viharláng-golyót képes kilőni a végekből. A golyók nem robbannak fel, de a célpontnak van esélye hogy meggyullad, és ezáltal folyamatosan sebzést okoz egy darabig. Emellett nyilván sebez is becsapódáskor. Képesség: Tűzköpés FV: 50.000 Ár: 180.000 yen Leírás: Ez nem fegyverrel való képesség, hanem egy egyszerű tűztáncos mozdulat leutánozása. Ehhez annyi kell, hogy Karim egy adag gyúlékony folyadékkal tölti meg a száját, majd amikor kiköpi akkor a gyűrűjével vagy a fáklyáival meggyújtja. Alapból normál lánggal csinálja a cirkuszban, de harc esetén vihar lánggal gyújtja meg a folyadékot. | |
|